Magiska händer

Annas magiska händer. Annas magiska händer.

När Sir Louie och jag ska vara med på kurs för Birgitta Järnåker så får han alltid behandling dagen innan. Vi har märkt att det är viktigt för honom att få en genomgång av sin kropp inför varje kurs. Det är alltid lika spännande innan vår massör Anna Karström kommer för man vet aldrig vad som händer. Louie är ju så tydlig med att visa vad han vill och inte och det blir oftast inte alls som man tänkt sig.

Jag tycker såklart det är kanon när Anna kommer. Vi är ju goda vänner sedan tiden då vi hade våra hästar i samma stall så vi och våra hästar känner varandra väl. Sedan är det alltid kul att få diskutera och fundera med en så kunnig människa. Anna har lärt mig massor om hästar, muskler och hur saker fungerar - en ovärderlig kunskap.

 

Behandlingen blev bland det häftigaste jag varit med om....Tänk att en hästkropp kan berätta så mycket!! Louie gick snabbt in i skönt slummer och där stannade han hela behandlingen. Det kändes nästan som om han var drogad. Han befann sig helt i sin egen värld och bara njöt.

Den här dagen ville Sir Louie bara ha de magiska händerna med akupressur och healing, ingen massage alls.

Självklart hände något häftigt - det gör ofta det...Sir Louie visade och gjorde en ny bäckenstretch! Han som verkligen hatar när man ska försöka göra denna styp av stretching stod som i koma och lät Anna dra i svansen. Det var bara så häftigt!!

 

Tänk att vi fick lära oss något nytt den här dagen också - snacka om läromästare!

Etiketter: friskvård

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln