Happy Birthday!

Någonstans i Danmark föddes just den 26 April en liten fölunge, en fux med bläs som säkert var den sötaste lilla fölungen man någonsin sett.

Idag har han blivit några år äldre, fortfarande fux med bläs och med all säkerhet den charmigaste och vackraste hästen man kan se. I alla fall om man lever i min värld.

 

Idag har jag & Sir Louie firat hans födelsedag!

I morse fick han en halv banan och några äppelbitar i sin morgonhink - fyller man år så gör man! Eftersom detta är hans dag har han själv fått bestämma vad han vill göra så vi har letat grässtrån ute på gården och däromkring. Väl inne i stallet fick han en dunderskön massage av bakdelen - tror han växte flera centimeter när vi höll på!

Vi hann med en kort ridur på vägen och även jag fick då en fin present i form av att få känna energin när han ligger precis mellan trav och galopp - helt makalöst underbart! Ibland valde han att galoppera och ibland låg han bara i "vänteläge" med ursnygg trav - har inte ord för att kunna beskriva känslan, bara WOW!!! När jag sneglar ner på hans hals och huvudets placering och ser silhuetten då är det så att jag bara kan döööö - så snygg!!

Efter ridturen blev det "fruktsallad" -smaskens!  Sedan på med lerigaste täcket och ut i hagen för att mumsa hö, njuta av livet och känna sig väldigt stolt över allt han åstadkommit i sitt liv - so far.

Etiketter: reflektioner

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln