Magiska ögonblick

Jag blir så varm i hjärtat och känner mig utvald och speciell över det förtroende som min underbara Sir Louie ger mig. Vi har ju kamperat tillsammans i ganska många år nu och ju mer tid vi spenderar tillsammans desto mer lär vi känna varandra - på alla olika plan.

 

Vissa dagar känns det som om vi sitter ihop på ett plan som ligger långt bort från min förmåga att förstå. Vi behöver inte säga något till varandra för vi vet exakt vad den andra parten vill eller känner. Det här är magiska ögonblick, för ibland är det bara korta ögonblick, men det finns även dagar då denna magi infinner sig och varar hela tiden.

 

Det är verkligen ett privilegium att få det här förtroendet från en häst, de är ju trots allt ett flyktdjur. Känslan av att vi litar på varandra är något utöver det vanliga. Det har ju inte alltid varit så att vi haft detta band mellan oss, det är något som sakta vuxit fram och bara blivit starkare. En blick eller en rörelse från min häst säger mig idag så otroligt mycket, den ger mig direkt en uppfattning över hur läget är.

Idag hade vi en magisk stund tillsammans, alldeles ensamma i det tysta, svala stallet. Jag fick ge skön behandling till Sir Louie och han belönade mig med att ge mig sitt förtroende. Han sov med sitt huvud vilande i mina händer - helt underbart! Sådna här stunder är de bästa stunderna vi har tillsammans, det överträffar ridpass och allt annat för det vi upplever tillsammans är gränslös kärlek.

 

Jag känner mig verkligen utvald och speciell och väldigt priviligerad över att Sir Louie valt mig till sin vårdnadstagare. Tillsammans med honom får jag uppleva saker jag aldrig trodde kunde vara möjliga. Det är bara att tacka och ta emot och förvalta det förtroende man får.

Du är underbar på alla sätt!

 

Etiketter: småprat

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln