Någon slags uppdatering

En regning dag som denna tar jag mig tid att skriva i vår mycket eftersatta blogg. Maj månad har varit minst sagt hektisk med mycket arbete men också en massa roligt tillsammans med Sir Louie.
Vi har avverkat en kurs med Birgitta som blev underbart fantastisk! Jag tror aldrig att Sir Louie varit så fin och ståtlig, så stark och kraftfull som på denna kurs. Lyckorus på alla plan! Vi fick lite nytt att öva vidare på, mycket galopp då det är Louies nya paradgren! Det är bara för härligt med den glädje och energi han plockar fram så fort det vankas lite snabbare gångarter!

Louie & jag har fortsatt träna på och det har känts otroligt bra. Maj månad kan annars vara lite tuff för min guldklimp med utenätter, sista vinterpälsen ska bort, gräsätning. Men jag tycker verkligen det gått jättebra. Jag menar Sir Louie har faktiskt bjudit mig på skolgaloppsprång och det trodde jag inte fanns i vår värld!

Vår massör Anna gjorde en behandling av Louie några dagar innan kursen och även denna behandlingsstund var nog också den bästa - ever!

Jag har varit i Uppsala tillsammans med Anna och hennes fyrfotade älskling Love On Earth. Där träffade vi Torbjörn hästtandvårdare som sköter om en gammal tandfraktur och det var bara positiva tongångar, så himla skönt!
Sommarhagarna har satts upp.  Jag har varit med och arrangerat en kurs i Akademisk Ridkonst med föreningen ARV där vi hade Christofer Dahlgren som instruktör. Det blev en bra kurs även om jag själv var otroligt trött på eftermiddagen så mycket information gick nog mig helt förbi.

Etiketter: småprat

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln