Storstädning!

Idag har Sir Louie flyttat. Inte så långt bara till boxen bredvid - det är nämligen boxstäd som står på programmet.

I vanliga fall brukar vi alltid storstäda hela stallet med högtryckstvätt, men i år blir det en mindre städning på grund av tidsbrist hos stallägarna. Då vi har torv i vår box känner jag att allt måste ut. Det syns så väl när den brun/svarta torven fastnat på väggarna och det känns verkligen inte fräscht att låta det vara. Jag VILL verkligen skrubba och städa. Visst jag är väl lite knasig, men sådan är jag!

Då boxen bredvid Louie står tom har vi fått låna den tillfälligt. Nu under sommaren är hästarna mest utomhus, men med jämna mellanrum får de komma in för att kunna vila och lägga sig i lugn och ro därför är det perfekt för oss att vi fick låna en annan box under tiden jag städar.

Louie tyckte det var spännande med en annan box. Han spankulerade runt och inspekterade noga, luktade, kollade i krubban. Att återigen bo på spån kändes anorlunda, han har ju inte haft spån i sin box på flera år så det var lite nytt. Han upptäckte även möjligheten att snacka lite med boxgrannen och retas lite med honom var kul tyckte Louie.
Efter en stund fann han sig tillrätta och kunde till och med slappna av så pass mycket att han lade sig ner och vilade en stund.
 

Etiketter: småprat

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln