My Golden Boy

Åååå så har vi varit på kurs igen, jag och min fantastiska Sir Louie! Vår egen Mästarinna Birgitta Järnåker har varit på besök och som alltid när vi träffar Birgitta fick vi en helt underbar dag tillsammans. Jag är så stolt över min fina Sir Louie. Stolt över den han är, den han har blivit. 

Louie känns verkligen som ett muskelpaket Han har blivit så otroligt stark i sin kropp, tror aldrig han varit så fin i kroppen som nu. Det känns bara helt underbart! Många sköna besked fick vi, bland annat att han högra bakben blivit starkare och att han nu hittar in rätt till tyngdpunkten mer och mer. Visst har vi fortfarande mycket styrketräning att utföra, men det händer grejer hela tiden. Mycket handlar återigen om att hitta igen kopplingarna i kroppen. Sir Louie måste hitta igen de diagonala kopplingarna i sin kropp och jag fick lite vägledning från Birgitta hur jag kan hjälpa honom med det.

Två ridpass hann vi med och jag är supernöjd med båda! Louie kändes stark och han var helt med på noterna. Ärligt tror jag att det här var precis vad vi båda behövde. En rejäl genomkörare för både kropp & själ för att hitta tillbaka till glädjen och energin. Vi har haft en liten mental svacka och jag visste ärligt talat inte alls hur den här dagen skulle bli. Den blev precis så bra den någonsin kunde bli - för oss båda!

Ridningen till trots blir dagens höjdare för mig Sir Louies galopprace och hans serie med bocksprång i hagen efter vårt sista ridpass! Att han använder sin energi till sådana saker är extremt sällsynt - jag har fått se ett bocksprång från honom under våra åtta år tillsammans. Min underbara, vackra!

Efter kursen har jag hunnit rida två gånger. Sir Louie känns fortsatt väldigt fin och mentalt motiverad.
Häromdagen när vi red genom byn kände jag verkligen hans kraft, hans energi. Han rörde sig med en sådan stolthet och jag kände mig ståtligare än någonsin som fick sitta där och bara glänsa med honom. Mitt glimmande Guld! My Golden Boy.
Etiketter: träning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln