Höstfägring

Ibland är det sååå svårt att lämna sin häst och åka hem, idag var en sådan dag.
Sir Louie och jag har haft en sådan mysig dag tillsammans. Det kändes verkligen jobbigt att lämna honom och åka hem!

Louie var inne och vilade när jag kom. Det är bara så underbart att bli hälsad av ett härligt hummande från honom när jag kliver in genom dörren. Då fylls hjärtat med ännu mer kärlek till denna fantastiska kompis!

Louie och jag tog oss en lång mysstund med lite skön massage. Louie beställde såklart hjälp med att klia magen, under magen, insida lår och han njuter verkligen för fullla drag. han är verkligen rolig för han pekar med mulen där han vill att jag ska klia och OM jag inte gör som han tycker då säger han till och jag verkligen ser på hans blick hur han tillrättavisar mig, helt underbart! Idag fick även jag lite skön mulmassage, kanske som tack för allt kliande.

Ett träningspass vid hand inne i ladan blev det också och Louie var så himla duktig! Vi arbetade med formgivning i skritt och idag hände det massor med hans högersida som ibland är lite jobbig. Vi avslutade passet med samling och övergångar till trav. I ett ögonblick då vi båda var i helt rätt balans gjorde han sin bästa övergång någonsin från samlad skritt upp i samlad taktfast trav i högervarvet! WOW!! Jag känner själv att det handlar mycket om min teknik och min exakthet i hjälpgivningen för att hjälpa honom i detta läge. Jag har med andra ord en del att arbeta på. 
Louie kändes så nöjd med sig själv efter träningen, det gör mig så glad! När jag släppt ut honom i hagen och jag stod där bredvid honom såg han så stor och ståtlig ut.  Min underbara fina Sir Louie. Stark, ståtlig och så ofantligt vacker!

Etiketter: småprat

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln