Förändringens vindar

Förändringarnas vindar blåser även i vår lilla plätt i universum. Idag börjar en ny era, en ny resa med en ny vän. 

Förändring är inte det som Sir Louie tycker är det allra roligaste här i livet. I hans liv har människor och framförallt hästkompisar kommit och gått. Men vid just denna förändring så är min känsla positiv.

Någonstans har jag haft på känn att något varit i görningen så jag blev inte så förvånad, utan mer bara en bekräftelse på att jag varit på rätt spår.

Tiden är rätt.
Om Louie skulle fixa en sådan stor förändring som det faktiskt innebär att få en ny kompis att dela sin tillvaro med, så är det nu. Han är stark i sin kropp, självsäker och mentalt befinner han sig i fullkomlig harmoni och balans.
Jag har gjort mitt bästa för att förbereda honom. Berättat om och om igen. Förklarat varför och hur och att vi ska se denna förändring som något nytt, spännande och positivt.
Bättre att berätta en gång för mycket än en gång för lite.

Louie har varit tydlig - Jag är redo! 

Vi kommer sakna vår gamla vän, men vi vet att just nu är det här det bästa för alla. 

Så idag började då en ny era, en ny resa med en ny vän. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln