Dags att vända blad

Nu är det dags för mig & Louie att vända blad och börja på nu kula igen. 

Efter sorger och stor ovisshet gällande vår framtid så kan vi nu glädjas åt en ny spännande tid. 
Nu är det dags att lämna det som varit bakom oss och bara se framåt.

Så mycket har hänt under mycket kort tid. Många förändringar som tagit kraft och energi från oss båda. Louie och jag har varit riktigt trötta och stundtals känt oss som två urvridna disktrasor. Plus att vi knappt andats under den här tiden. 
Vi har väl inte haft någon direkt lust att göra så mycket. Ingen träning utan vi har mest bara varit och försökt hitta tillbaka till glädjen och energin igen. Mycket bus, mys och vila.

Vår bästa massör Anna har varit och behandlat Louie - vilket verkligen behövdes. Han var stel och ganska knackig i kroppen. Att få på skor med brodd blev verkligen anorlunda för honom. Han älskar fästet, att kunna få gå på värsta isen och bara känna - jag kan gå här helt avslappnad! Så viktigt för honom. Men han har även behövt ändra i sitt sätt att röra sig vilket skapat spänningar. Tur vi har Anna som kan komma och rätta till och lossa där det behövs. Efter hennes besök har det blivit betydligt bättre. Vi har gjort lite förändringar för att hans kropp ska återhämta sig och må bättre igen, vilket har gett bra resultat tycker jag.
Men även den mentala delen har satt sina spår i kroppen så det var skönt att vi kunde komma tillrätta med det också. Sakta men säkert har energin kommit tillbaka och snart är vi tillbaka i gammal god form igen. Eller kanske till och med bättre form än tidigare, vila och återhämtning kan ju ge oanade resultat!

 

Idag är officiellt första dagen då stallet "drivs" på ett nytt sätt. Stallet och gården sjuder av liv och rörelse. Hagarna är inte längre tomma, det ekar inte längre i sadelkammaren, gården är inte längre tom på hästar utan här råder aktivitet och även en stor dos av ny energi.


Stallet drivs nu av två engagerade människor, som verkligen brinner för sina hästar. Jag och Louie "kom med på köpet" kan man säga. Förra veckan flyttade de in med sina tre hingstar och Åskan, han var ju redan på plats. Verkligen roligt och skönt att allt kunde lösa sig på ett så bra sätt. Känns som att alla inblandade är nöjda!  

Louie får fortsätta dela hage med sin kompis och har nu även tre andra gossar att snacka med på dagar och nätter. Jag undrar vad de pratar om när jag inte hör på. Hoppas han berättar för mig för jag är så himla nyfiken. En ny spännande tid väntar - underbara framtid!
 

Etiketter: småprat

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln