Om oss

Sara om Moe 
Moe är en mycket känslig kille. Han vill hålla koll på allt och alla och reagerar blixtsnabbt på saker i sin närhet. Han kan både kännas tuff och orädd, men i nästa andetag vara osäker och lite tveksam.

Moe är en tävlingsindivid. Han är otroligt ambitiös och vill göra allt rätt. Han ställer höga krav både på sig själv och på mig. 

Han älskar mat och framförallt sin "gröt".

Han är otroligt social, har mycket humor, är uppfinningsrik och en riktig myskille. Ett lyckopiller med stort hjärta.

Han är en underbar gosse och jag är så otroligt glad och tacksam över att han fick flytta in i våra hjärtan.
Han är min lillprins.

Moe om Sara

Sara är min nya människa. 
Hon är lugn och snäll, men kan även vara bestämd.

Hon ger mig mycket beröm, ibland förstår jag inte vad jag gör som är bra, men det känns bra i hjärtat att få beröm, det tycker jag om.

Jag heter Moe, eller Moe Kringsjå men jag kallas för Moe. Jag är född i Norge och är kallblodstravare. Min mamma heter Moe Sigyn och pappa heter H.G Balder.

I Norge tränades jag för trav och det gick ganska bra, men det var lite jobbigt. Det var mycket stress och press och det passade inte mig så bra. Jag fick flytta till Sverige och där fortsatte min travkarriär några år. 

Jag trivdes inte så bra med att vara travhäst så det bestämdes att jag skulle få göra något annat.

En dag träffade jag en tjej som sa att jag skulle få bli hennes riddarhäst. Det lät häftigt tycker jag. Jag fick flytta hem till henne och det känns riktigt bra faktiskt.

Nu utbildas jag till att bli en stolt och kraftfull riddarhäst. Det är mycket nytt att lära sig och ibland tar det emot i kroppen och i knoppen. Jag har fortfarande en del grejer i min ryggsäck som jag behöver hjälp att ta hand om och lösa så vi tar det sakta men säkert.

Men snart kommer jag vara en ridddarhäst, det känns coolt.