Sir Louie

Sir Louie, min läromästare, min guldprins. Hästen som lär mig så mycket om mig själv.
Som lyssnar, finns där och alltid vet precis vad jag behöver. Jag är så otroligt stolt över hans utveckling på alla plan. Han är min själsfrände, mitt vackraste hjärta.

Min dröm går i uppfyllelse -
jag äger en livs levande och alldeles egen häst!

Allt började i Januari 2005 då jag bestämde mig för att förverkliga min dröm att ha en alldeles egen häst. På ridskolan där jag var elev fanns Sir Louie som var less på att vara ridskolehäst.
Sir Louie hade varit ute till försäljning i nästan ett helt år och efter lite grubblande bestämde jag mig för att vi skulle flytta ihop.
Eftersom jag inte tyckte att jag kunde speciellt mycket om hästar passade det perfekt att vi fick flytta in hos vår ridskolefröken Annika på hennes gård.
Den 23 februari 2005 lämnade vi ridskolans trygga värld och livet som hästägare hade börjat. Om jag vetat då hur krokig vår gemensamma väg skulle bli, ja då kanske jag skulle ha tagit det säkra före det osäkra och valt att fortsätta som ridskolelev, men tur är väl det att man inte vet i förväg vad som väntas. Så började vårt äventyr och vill du läsa mer om vår historia hittar du det här.